Landbouwgebied te koop

7000€

Immoweb code : 11041129
Immoweb code : 11041129

Overzicht

2640 vierkante meters grond
3,00 € m²

Omschrijving

Landbouwgrond

Dit bosperceel van 26 are en 40 centiare in Louette-Saint-Pierre ligt in een uitzonderlijke bosrijke omgeving en biedt een betoverende, ongerepte natuurlijke omgeving. Bereikbaar via het dorp Rienne, profiteert dit object van een gemakkelijke, directe toegang.

De majestueuze berkenbomen die dit perceel bevolken zorgen voor een vredige sfeer van natuurlijke schoonheid. De bevestigde aanwezigheid van een of meer natuurlijke bronnen voegt nog meer waarde toe aan het eigendom, wat bijdraagt aan de charme van dit bosrijke gebied.

Gelegen in een bosgebied en deel uitmakend van de Natura 2000 zone (UG8), geniet dit perceel van een belangrijke milieuclassificatie, wat het behoud van dit unieke ecosysteem garandeert.

Er moet worden opgemerkt dat houtoogst (brandhout of hout) mogelijk blijft in UG8 Natura 2000 gebieden. Hiervoor is echter toestemming nodig van het departement Natuur en Bossen.

Voor natuurliefhebbers, investeerders of mensen die op zoek zijn naar een ongerepte, authentieke locatie, is dit een uitzonderlijke kans.

Voor meer informatie over de unieke attracties van dit bosperceel in Louette-Saint-Pierre, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op