Landhuis te koop

574000€

4 slaapkamers 277 vierkante meters

Immoweb code : 11363244
Immoweb code : 11363244

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
277 vierkante meters bewoonbare ruimte
858 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerd zuid gericht instapklaar landhuis met 4 slpk

Gerenoveerd landhuis in uitstekende staat van onderhoud. De inkomhal verschaft toegang tot de woonruimte die samen met de keuken en de veranda één open geheel vormt. Leefruimte met ingebouwde haard op gas, airco, convectoren in de vloer.

De kwaliteitskeuken, voorzien van alle comfort, sluit aan op de zonnige veranda die voorzien is van zonnescreens en airco voor de hetere zomerdagen. Koele en ruime kelder.

Een centraal gelegen gang biedt toegang tot 3 slaapkamers/bureau/dressing, in te vullen naar eigen behoefte. De hoofdslaapkamer heeft airco.De gang verschaft ook toegang tot een grote badkamer met dubbele wasbak, ligbad en een douche. Verder in de gang is er een apart toilet met wastafel. Achteraan bevindt zich een ruime berging waar de gaswandketel, wasmachine en droogkast een plaats hebben.

Op de verdieping een zeer grote open ruimte die momenteel dienst doet als expositieruimte maar waar ook een slaapkamer, een extra badkamer en een kleine berging aanwezig is. In deze polyvalente ruimte kunnen gemakkelijk slaapkamers worden bijgemaakt of indien er een keuken wordt geplaatst kan van deze ruimte een appartement worden gecreëerd. De verdieping beschikt tevens over een terras van 16m2 met zicht op de tuin.

De gelijkvloers heeft voleiken parketvloeren(behalve de badkamer, toilet en berging)

Verder beschikt deze woning nog over een aparte garage, 2 carports waarvan één extra hoge, een tuinhuis en terrassen, waarvan 1 met elektrische zonneluifel aan livingzijde.

Neem contact op