Landhuis te koop

* 2450000€

9 slaapkamers 670 vierkante meters

Immoweb code : 11388107
Immoweb code : 11388107
*exclusief belastingen

Overzicht

9 slaapkamers
4 badkamers
670 vierkante meters bewoonbare ruimte
130000 vierkante meters grond

Omschrijving

Domein Diepevoort

Verscholen in een weelderig groen bosrijk gebied ligt het betoverende domein Diepevoort, omringd door uitgestrekte weilanden en charmante paardenstallen, bereikbaar via een afgelegen privédreef. Het hart van dit majestueuze landgoed wordt gevormd door een prachtige parktuin, waar een weelderige vijver, een schitterend zwembad en een sfeervol poolhouse een oase van rust en ontspanning creëren.
Het landgoed wordt gekenmerkt door een statig laat 19e-eeuws jachthuis met een royaal bewoonbaar oppervlak van ongeveer 450m². Op de begane grond strekt zich een sfeervolle salon uit, met directe toegang tot het betoverende terras. Hier grenzen ook de eetkamer, een keuken en een gezellige ontbijthoek aan. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast biedt het jachthuis een ruime kantoorruimte, een royale kelder en meerdere toiletten.
Niet ver van het jachthuis bevindt zich het schitterende zwembad, compleet met een poolhouse. Het poolhouse herbergt een keuken, een comfortabele woonkamer, een apart toilet en drie kleedkamers met douches. Aan de rand van het domein pronkt een omheind hardcourt-tennisterrein, perfect voor liefhebbers van deze sport.
Alsook op het landgoed staat een charmante conciërgewoning met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 220m². Deze omvat een gezellige woonkamer, een praktische keuken, een apart bureel, twee ruime slaapkamers en een aparte badkamer. Daarnaast beschikt deze over twee grote garages, een stal, opslagru

Neem contact op