Landhuis te koop

6 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 9653570
Immoweb code : 9653570

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
5830 vierkante meters grond

Omschrijving

Verbouwde hoeve met unieke ligging

Dit mooie gerenoveerd landhuis is gelegen in het landelijke Bever, in de uithoek van het Pajottenland. De aansluiting met de A8 is evenwel in de directe nabijheid zodat Halle, Brussel en Rijsel vlot bereikbaar zijn.
Dit vastgoed is uitermate landelijk gelegen en omvat 3 gebouwen, in U-vorm, op een perceel van bijna 60are en wordt omgeven door omliggende weides, akkers en bossen.
De gebouwen zijn bereikbaar via een lange oprijlaan prachtig afgeboord met volgroeide esdoornen.
Dit landhuis werd volledig heropgebouwd met gebruik van kwaliteitsmaterialen (massief parket, natuursteen, graniet en marmer) en omvat alle moderne comfort en woongezelligheid. Dit is een absoluut meesterwerk op vlak van hoeverenovatie. Bij de renovatie werd de nodige aandacht besteed aan het behoud van de landelijke stijl en uitstraling.
Er is een buitenzwembad alsook een tennisterrein.
Het guesthouse, afgescheiden van de rest van de woning, kan gemakkelijk dienst doen als conciërgewoning of gastenverblijf. Tevens kan een aanpalende schuur verder verbouwd worden tot bijkomende woongelegenheid of kantoorruimtes. Er is tevens een 2-kamer kapel aanwezig op het domein.
Het landhuis zelf heeft een grote open living, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele garage alsook een volledig ingerichte keuken.
Dit is een uitzonderlijke, stijlvolle eigendom met een unieke ligging voor mensen die landelijk willen wonen. De volgroeide hagen en struiken zorgen er voor dat de privacy optima

Neem contact op