Landhuis te koop

948000€

3 slaapkamers 248 vierkante meters

Immoweb code : 11355756
Immoweb code : 11355756

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
248 vierkante meters bewoonbare ruimte
6643 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek de oase van rust en privacy te Bornem.


Stap binnen in de perfecte oase van rust en privacy in deze prachtige landelijke woning, gelegen op een unieke locatie in Bornem. Met zijn immense potentieel biedt dit huis de ideale gelegenheid om jouw droomwoning te creëren, omringd door de serene schoonheid van de natuur.

Deze typische landelijke woning straalt charme en authenticiteit uit, met zijn traditionele architectuur en gezellige uitstraling. Creëer jouw eigen rustgevende oase in de gezellige woonkamer, waar je kunt ontspannen bij de knapperende open haard en genieten van het groene uitzicht. Ontdek de mogelijkheden om een prachtige keuken te creëren waar culinaire meesterwerken samensmelten met de idyllische omgeving. De praktische indeling van het huis biedt volop ruimte om jouw persoonlijke stempel te drukken.

Het buitenleven is hier werkelijk betoverend. Omringd door weelderige groene landschappen en met een prachtig uitzicht op het privégroengebied en de romantische waterpartijen, geniet je van absolute privacy en een ongeëvenaard gevoel van rust. Ontspan op het terras en laat je betoveren door het zachte ruisen van de bladeren in de wind. Verken de omgeving tijdens ontspannen wandelingen en adem de frisse lucht in terwijl je geniet van de natuurlijke pracht om je heen.

Voor kopers die op zoek zijn naar rust en privacy, biedt deze eigendom alles wat je zou kunnen wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.

Neem contact op