Huis te koop

749000€

3 slaapkamers 212 vierkante meters

Immoweb code : 11258645
Immoweb code : 11258645

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
212 vierkante meters bewoonbare ruimte
3088 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen open bebouwing, EPC A

Rustig gelegen woning in agrarisch gebied op ruim perceel (+30 are) op wandelafstand van het centrum van Schriek.

Deze woning werd gerenoveerd tussen 2007 en 2017. Ze is voorzien van een bio-ecologische aanbouw, opgetrokken volgens de passiefhuisprincipes. Dit resulteert in een uitstekend epc van 69. De woning is asbestvrij, ligt niet in overstromingsgevoelig gebied en heeft een elektrische installatie die voldoet aan het arei. Verder zijn er 26 zonnepanelen met 10kw batterij, een condenserende aardgasketel en regenwaterrecuperatie (toiletten).

De aanbouw bevat een ruime inkomhal en ruimtelijke woonkamer met open keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder vinden we op het gelijkvloers een apart toilet, garage, berging met bijkeuken en mogelijkheid tot extra slaapkamer. De eerste verdieping bevat 2 slaapkamers en badkamer met douche, bad en toilet. De zolderverdieping is ingericht als ontspanningsruimte, maar kan omgevormd worden naar een slaapkamer. Naast het huis bevindt zich een bijgebouw (2020) van 32 m² in geïsoleerd houtskelet en koeling/verwarming met airco. Mogelijkheid tot hobby of bijberoep.
De tuin is een groene oase, zuidgericht en achteraan toegankelijk via een servitudeweg.

Er is de mogelijkheid om een tweede perceel grond (20 are landbouwgrond, onbebouwbaar, op 50m van de woning) aan te kopen aan €15.000

Maak nu een afspraak en laat je betoveren door deze exceptionele woning en tuin.

Wij wensen niet gecontacteerd te worden door immokantoren.

Neem contact op