Landhuis te koop

750000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 9924282
Immoweb code : 9924282

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
24000 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen hoeve voor paardenfokkerij of andere (para) a

Deze eigendom is gelegen te Herselt, gemeente in provincie Antwerpen, dat makkelijk bereikbaar is via de E313 of de E314. De woning bevindt zich in een zeer rustig straatje waardoor men veel privacy heeft.

Op de eigendom bevindt zich eenzone-eigen woning met grote ontvangstruimte, 17 paardenstallen, een binnen- en buitenpiste en voldoende achtergelegen weides.

De woning omvat op het gelijkvloers een volledig geëquipeerde keuken met aparte eethoek en een ruime charmante leefruimte. Achter de keuken bevindt zich een berging waar zich ook de badkamer en een apart toilet bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime overloop. De mogelijkheid bestaat om de zolder (voorzien van vaste trap) verder af te werken zodat hier bijvoorbeeld een grote masterbedroom kan ondergebracht worden. Aanpalend de woning bevindt zich een bijgebouw, waar zich vroeger oude stallen bevonden, deze werd recent volledig gerenoveerd tot een ruime ontvangstruimte met berging en sanitaire blok.  De ontvangstruimte is voorzien van 2 pelletkachels en er werd een volledig toog gemaakt. Aanpalend werd er ook een terras aangelegd, waardoor je kan genieten van de zeer groene en rustige omgeving.

Op de eigendom bevinden zich verschillende stalgebouwen. Achter de woning bevindt zich een stalgebouw dat bestaat uit een ruime opslagruimte en afdak dat bijvoorbeeld kan dienen als carport, een kleinere binnenpiste en een stallengang met 5 stallen van 3m x 3m. Rechts naast

Neem contact op