Landhuis te koop

1895000€

4 slaapkamers 411 vierkante meters

Immoweb code : 11336298
Immoweb code : 11336298

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
411 vierkante meters bewoonbare ruimte
3525 vierkante meters grond

Omschrijving

Bossen van Hertsberge

Rustig gelegen op een mooi zuid gericht perceel van 3.525m² in de bossen van Hertsberge, biedt dit charmant landhuis een mooie combinatie van ruimte, comfort en privacy.

In 2003 gebouwd met oerdegelijke materialen, gerenoveerd in 2010 en liefdevol opgefrist in 2020, omarmt de villa zijn bewoners met een warme ambiance en tijdloze elegantie.

De inkomhal met trap leidt naar de keuken en woonkamer, bereikbaar via dubbele eikenhouten deuren. De leefruimte is verdeeld in een sfeervolle eetplaats, een knusse zithoek met open haard en ingemaakte kasten en een rustige leeshoek in de erker.

De landelijke keuken, uitgerust met hypermoderne apparatuur, nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellig samenzijn. Met een open haard aan de ontbijthoek en directe toegang tot het overdekte verwarmde terras, is dit de ideale plek om te genieten van elk moment, ongeacht het seizoen. Een praktisch ingerichte mudroom, kleine wijnkelder en hobbyruimte/bureau met aparte ingang, maken het absoluut comfort compleet.

Het 1ste verdiep herbergt een master bedroom voorzien van ensuite dressing en een luxueus ingerichte badkamer. Drie extra slaapkamers waarvan één dubbele, elk met ingemaakte kasten en bureaus, bieden comfortabele ruimte voor het hele gezin. Een kinderbadkamer, douchekamer en een apart toilet zorgen voor extra gemak.

Het tweede verdiep, bereikbaar via een vaste trap, is omgetoverd tot een prachtige dressing room en een handige berging.

Buiten is het aangenaam vertoeven in de fraai

Neem contact op