Landhuis te koop

700000€

1 slaapkamer 192 vierkante meters

Immoweb code : 11056360
Immoweb code : 11056360

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
22000 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke hoeve op een toplocatie

Betreed het pittoreske Lendelede, gelegen nabij invalswegen, waar een unieke kans op je wacht. Deze prachtige hoeve, op een topligging, biedt een ongekende mogelijkheid tot renovatie en herbestemming.

De imposante schuur, met een indrukwekkend gebinte in uitstekende staat, getuigt van het rijke verleden van deze plek. De grootte van de schuur en de talrijke bijgebouwen maken dit eigendom des te bijzonder. Hoewel de woning momenteel wacht op een volledige renovatie, geeft de ergoedlijststatus aan dat deze hoeve een stuk geschiedenis draagt. Een prachtige uitdaging voor wie de charme van een authentieke hoeve wil herstellen.Er is reeds een vergunning zonevreemd wonen, dit geeft je de mogelijkheid om dit stukje erfgoed vorm te geven.

De ligging nabij invalswegen maakt deze hoeve niet alleen charmant, maar ook strategisch interessant. Een investering met potentieel en karakter, klaar om nieuw leven ingeblazen te worden.

Grijp deze unieke kans om een stukje geschiedenis te omarmen en de toekomst van deze prachtige hoeve te bepalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze bijzondere plek te bieden heeft

Neem contact op