Landhuis te koop

1150000€

4 slaapkamers 479 vierkante meters

Immoweb code : 11396904
Immoweb code : 11396904

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
479 vierkante meters bewoonbare ruimte
17516 vierkante meters grond

Omschrijving

hoeve

Unieke Hoeve in het Landelijke Opdorp.
Wij presenteren u met trots deze uitzonderlijke hoeve. Gelegen in de idyllische driehoek tussen Brussel, Antwerpen en Gent, biedt dit pand een zeldzame kans voor liefhebbers van rust en natuur.
Deze karaktervolle hoeve straalt authenticiteit en charme uit. Met deze woonoppervlakte en vele authentieke elementen is dit de ideale plek om tot rust te komen. De gezellige, warme leefruimte is rijkelijk voorzien van natuurlijk zonlicht, wat bijdraagt aan een uitnodigende sfeer. De keuken nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden, de pergola biedt een adembenemend uitzicht op de weelderige tuin, voorts hebben we drie ruime slaapkamers, badkamer, veel opbergruimte en zonnepanelen.
Naast de hoofdw beschikt de hoeve over een zeer grote schuur, perfect voor opslag of hobbyprojecten.
Boven de schuur bevindt zich een charmant éénslaapkamer appartement, compleet met een aangename living, open keuken en badkamer.
Voldoende parkeerplaatsen, zowel binnen als buiten en een eigen tennisveld.
Gigantisch perceel van 1,75 hectare, ideaal voor natuurliefhebbers en dierenliefhebbers.
Dit geheel gelegen in het geografisch middelpunt van Vlaanderen biedt ultieme privacy en een serene leefomgeving, terwijl de centrale locatie toch uitstekende verbindingen naar de steden Brussel, Antwerpen en Gent biedt.
Laat deze kans niet aan u voorbijgaan! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op. Bosteels Yves 04

Neem contact op