Landhuis te koop

560000€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11365740
Immoweb code : 11365740

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
2377 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi huis met prachtige tuin in een groene rustige wijk

Mooie eengezinswoning met prachtige tuin in een rustige, groene wijk op de mooiste straat van de Druivenstreek. Licht, lucht en kalmte! Perfect voor een gezin met kinderen, tuin en/of dieren liefhebbers. Moeite waard om te bezoeken!

Open bebouwing, landelijke woning van de jaren 70. Op het gelijkvloers een inkomhal, zeer lichte woonkamer met een houtkachel, aparte volledig ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers en een gezellig badkamer. Op de -1ste verdieping (tuinniveau achteraan) bevinden zich 2 grote slaapkamers, een badkamer met douche, bureau, een wasplaats en bergingskelder. Boven is er een ruime zolder. Er is een werkplaats, een berging en in de tuin nog drie overdekte stallen/berging/ateliers.

De tuin is een prachtige mengeling van gazon, bloemenperken, struiken en bomen. Er zijn veel fruitbomen (appelen, peren, kersen, pruimen, notelaar) en verschillende bessen. Op het terras is er een pergola met een druivelaar. Er is ook een glasserre aanwezig. Er is plaats genoeg voor kleine en grote dieren als u dat wenst. De tuin is ook helemaal omheind, dus geen last van everzwijnen en ander wilde dieren!
Rondom zijn er velden, weiden en bos, veel natuur, weinig mensen, rustige buren, bio-boer met verse groenten.

Mobiliteit: tot bushalte (lijn 71 naar Zaventem, schoolbussen) is 800 m (10 min wandelen), makkelijk aansluiting aan de autosnelweg E411 en de ring rond Brussel, 12 km van metro Hermann-Debroux, 8 km van Tervuren centrum, 20 km van Leuven.

Neem contact op