Landhuis te koop

599000€

4 slaapkamers 447 vierkante meters

Immoweb code : 11262290
Immoweb code : 11262290

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
447 vierkante meters bewoonbare ruimte
1530 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante gezinswoning op een ruim perceel met zwembad

In het landelijke Westerlo kunnen we deze ruime gezinswoning op een perceel van 15 are terugvinden. Westerlo is een gezellige gemeente met alle nodige voorzieningen in de buurt. Van supermarkten tot scholen en openbaar vervoer, alles is binnen handbereik.

Bij het betreden van deze eigendom wordt u verwelkomd door een sfeervolle inkomhal die de toon zet voor de rest van de woning. De inkomhal leidt naar de riante leefruimte. Aangrenzend bevindt zich de gesloten keuken, die is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Verder is er nog een dubbele inpandige garage van 45m². Op het gelijkvloers kunnen we ook nog een slaapkamer met badkamer terugvinden. Momenteel is de woning in totaal voorzien van 4 slaapkamers maar dankzij de 2 polyvalente ruimtes kunnen deze nog uitgebreid worden. Tot slot is de volledige achtergevel omgetoverd tot een prachtige veranda, waar u kunt genieten van het buitenleven in alle comfort.

Kortom, deze woning is een droom voor wie op zoek is naar een ruime en goed onderhouden woning met een prachtige tuin en voldoende parkeergelegenheid. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 447m2 is het ook ideaal voor grote gezinnen.

Bekijk zeker onze website www.Hillewaere.be voor meer info en 3d tour.

Neem contact op