Loft te huur

1650€ + 200€ per maand

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11340038
Immoweb code : 11340038

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gemeubileerde loft met twee kamers

Dit appartement, gelegen in het hart van Antwerpen, biedt een adembenemend uitzicht van 180 graden op de Kathedraal van Antwerpen. De toegang tot het appartement gaat via een inkomhal met een gastentoilet.
Verder in de gang ontdekt u een indrukwekkende leef- en eetruimte, met een prachtig zicht op de beroemde Kathedraal van Antwerpen. De vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en de hoge plafonds dragen bij aan een uniek ruimtelijk gevoel. De open ruimte omvat een kookeiland, een eettafel, en een uitnodigende woonkamer met een comfortabele sofa en een open haard. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en veel opbergruimte. Er is ook een berging beschikbaar, uitgerust met een wasmachine en een droger.
Aan de linkerkant van de ingang leidt een deur naar de eerste slaapkamer die verbonden is met de badkamer. Naast de hoofdslaapkamer bevindt zich een tweede slaapkamer. De drie bewoners van het gebouw hebben toegang tot een fietsenstalling.

Neem contact op