Loft te koop

635000€

2 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11277051
Immoweb code : 11277051

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 13

Omschrijving

LUXUEUZE HOEKLOFT MET 2 SLPKS OP DE 13E VERDIEPING

Welkom in dit luxueuze hoekappartement op de 13e verdieping van de Karel Oomstraat, Antwerpen. Geniet van de voordelen van extra natuurlijk licht dankzij de hoekligging en een panoramisch uitzicht over de stad. Het ruime terras van 35 m², veelzijdig en perfect als winterterras vanwege de aanwezigheid van ramen, vormt een vredige oase hoog boven de stad.

De grote open leefruimte beschikt over een volledig uitgeruste en ultramoderne keuken, inclusief een ontbijthoek. Geïntegreerde ingebouwde kasten in het hele appartement dragen bij aan een strak en georganiseerd presence. De 2 ruime slaapkamers hebben elk hun unieke karakter. De eerste slaapkamer heeft een eigen badkamer met een moderne inloopdouche en wastafel.De tweede slaapkamer, bereikbaar via de entreehal, heeft ook toegang via de hal tot een extra doucheruimte met toilet, handig voor gasten.
Binnen het gebouw zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, waaronder een gedeelde fietsenstalling en een fitnessruimte voor bewoners. Voor extra comfort en gemak is er de mogelijkheid om een parkeerplaats met oplader en een berging aan te kopen.
Begin elke ochtend met een prachtige zonsopgang en ervaar het panoramische uitzicht over Antwerpen. Mis deze unieke kans niet!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging op +32 353 22 19 of [email protected].

Neem contact op