Loft te koop

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11079302
Immoweb code : 11079302

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Duplex app met terras en garage (+ €32.000)

Stijlvol duplex appartement met groot terras en garage (+ € 32.000)!
Dit gezellige duplex appartement, gelegen op de 1e en 2e verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw, biedt een unieke woonervaring. Je betreedt het pand via een privé ingang, waar u onmiddellijk de trap naar boven neemt. Op de eerste verdieping kom je boven in het midden van de open leefruimte met volledig uitgeruste keuken. De leefruimte komt uit op een royaal terras, waardoor je kunt genieten van het buitenleven en de frisse lucht. Een handige wasplaats voegt praktisch comfort toe aan deze verdieping met loftallures.
De tweede verdieping herbergt het toilet, twee comfortabele slaapkamers en een kleinere kamer die veelzijdig kan worden ingericht als bureel of dressing, afhankelijk van je behoeften. De luxe badkamer is uitgerust met een vrijstaand ligbad, een douche en een stijlvolle lavabo, waardoor het de ideale plek is om te ontspannen na een drukke dag. Een garage twv. € 32.000 met extra ruimte voor fietsen en dergelijke is verplicht bij aan te kopen.
Gelegen in een rustige straat, bevindt het appartement zich op fiets- en wandelafstand van de dorpskern. Bovendien biedt de nabijheid van het openbaar vervoer en de R6 extra gemak voor jouw dagelijkse verplaatsingen.
Ontdek het plezier van wonen in dit prachtige duplex appartement met loftgevoel!

Neem contact op