Loft te koop

249000€

1 slaapkamer 73 vierkante meters

Immoweb code : 11282765
Immoweb code : 11282765

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Lichtrijke loft in bruisende buurt van Tour en Taxis

Lichtrijke loft in de bruisende “Tour en Taxis” buurt, strategisch gelegen tegenover de ingang van het indrukwekkende Gare Maritime.

Deze gerenoveerde loft combineert open leefruimtes met authentieke, hoge plafonds en grote ramen, wat resulteert in een uitzonderlijk ruimtelijk en lichtgevend interieur.

Gelegen op de eerste verdieping, is de loft gemakkelijk toegankelijk met zowel de lift als de trap. Het interieur omvat een ruime woonkamer en eetruimte die vloeiend overgaat in een volledig uitgeruste open keuken, een grote slaapkamer, een ingerichte badkamer, een ruime inkomhal met apart toilet en een aparte was- en droogruimte met opbergruimte. Extra opslagruimte is beschikbaar in een privéberging in de kelder, ideaal als fietsenstalling, en er is een aparte gemeenschappelijke ruimte voor het sorteren van afval.

De omgeving van Tour en Taxis is in volle opmars, met de komst van talrijke moderne bedrijven en gezellige nieuwe horecazaken. Culturele initiatieven zoals Kanaal Pompidou en het Kaaitheater brengen dynamiek in de buurt. De heraanleg van de kanaalzone belooft een prachtige en duurzame omgeving te creëren, rijk aan openbare groene ruimtes.

Wil je een video tour maken door de loft? surf naar https://walkly.app/WALKLY-ML

(Ben je op zoek naar een vastgoed investering? De loft is momenteel verhuurd waardoor je dus meteen verzekerd bent van een mooi huurrendement.)



Neem contact op