Loft te koop

389500€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11233450
Immoweb code : 11233450

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Zonovergoten ruim nieuwbouwappartement

Ruim twee slaapkamer appartement in het hart van Genk-centrum in een zeer gegeerde residentie/buurt met een unieke gelegenheid om te genieten van zowel de levendigheid van het stadscentrum (en toch niet buiten de festiviteiten), alsook de rust van de groene omgeving.

Het appartement beschikt over een stijlvolle leefruimte (inclusief eetruimte en keuken) met zeer veel lichtinval door ramen over de volledige lengte (13m!) van het appartement. De ruime keuken met eiland biedt veel opbergruimte. De eetruimte is perfect om gezellig te tafelen.

In het appartement zijn er drie bergingen aanwezig waarvan een ondergrondse berging, eentje uitgerust met inbouwkasten en eentje als technische berging.

De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, een bad-douche combinatie en zeer uniek, een raam om frisse lucht binnen te laten.

Het appartement wordt verkocht inclusief vliegenramen, gordijnen, verlichting en inbouwkasten in inkomhal en berging en is daarmee volledig instapklaar.

In de ondergrondse garage met nummerplaatherkenning kan u uw auto parkeren. Daarnaarst krijgt u ook twee fietsenplaatsen ter beschikking in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het appartement is gunstig gelegen vlakbij het bruisende centrum van Genk met toegang tot alle voorzieningen.

Dit is een unieke kans in een super residentie om te wonen in een ruim appartement omgeven door groen.

Bij interesse mag u contact opnemen met het nummer: 0478/28.17.70

Neem contact op