Loft te koop

735000€

2 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 11200127
Immoweb code : 11200127

Overzicht

2 slaapkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve maatwerk-loft met een bewoonbare oppervlakte van

Vlakbij de Quartier Bleu en het centrum van Hasselt ligt deze mooie ruime loft met originele inrichting en afwerking.Deze loft heeft een bewoonbare oppervlakte van 190 m2 met 2 grote terrassen van resp. 67 m2 en 32 m2.
De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval.
Gelegen op de eerste verdieping in de Residentie Blue Lofts. Deze loft is zeer rustig gelegen aan de zij- en achterkant van het gebouw met mooi zicht op groen.
Mooie inkomhal met ingebouwde vestiaireruimte en apart toilet. Volledig uitgeruste maatkeuken met Miele toestellen: koelkast, diepvries, 2 ovens, ingebouwde koffiezet, vaatwasser, inductiekookplaat en dampkamp.
Zeer grote leefruimte met centraal een volledig met leder beklede box met daarin de masterbedroom met dressing en ensuite badkamer. Deze is zeer mooi afgewerkt met inloopdouche en stoomcabine. De box is volledig afsluitbaar van het woongedeelte en heeft ook een aparte toegang vanuit de hal.
Zowel aan de linker- als rechterzijde van de loft zijn er verschillende bergruimtes voorzien, allen weggewerkt achter een met leder beklede wand.
Zeer ruim zuidelijk geörienteerd terras van 67 m2 aan de leefruimte met zicht op groen en het tweede terras heeft een oppervlakte van 32 m2 en ligt aan de achterzijde.
De loft is instapklaar en werd ingericht met kwalitatieve design materialen.
Dubbele afgesloten garage in de kelder met extra bergkasten. Deze is niet inclusief deze prijs inbegrepen en kan worden aangekocht aa

Neem contact op