Loft te koop

899000€

3 slaapkamers 327 vierkante meters

Immoweb code : 11316037
Immoweb code : 11316037

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
327 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Loft

Koekelberg Victoria
Loft te koop van 327 m² met een uniek zicht op de Brusselse skyline. Deze loft is gelegen in de oude koekjesfabriek Victoria. Perfecte ligging qua mobiliteit (vlakbij de Ring/E40/metro Simonis).
Keuken van Bulthaup in open leefruimte met gashaard. 3 slaapkamers en 1 bureau die ook kan gebruikt worden als slaapkamer, 2 badkamers waarvan 1 douchekamer en 1 badkamer met bad/douche en hammam. Overal is er vloerverwarming wat plaatsbesparend is. Ruime berging met individuele verwarming (condensatieketel op gas), toestel voor de hammam en waterontharder (zoutkristallen), ventilatiesyteem.
Op maat gemaakte kasten en dressings van Afilo. Nog uitbreidingsmogelijkheden voor extra kamers en badkamers.
Twee ruime terrassen: 1 Zuidterras op de 3de verdieping en 1 dakterras waar je in de verte het Atomium en de Heysel kan zien.
Industriële elementen zoals bakstenen, poutrellen zijn bewaard gebleven waardoor het industriële verleden nog aanwezig is en een unieke mix geeft van oud en nieuw. Ook de Victoria site met haar gemeenschappelijke tuinen, fitness en zwembad is een oase van rust middenin de stad en geeft een unieke woonbeleving. Gunstige EPC klasse C-. Een ondergrondse parkeer staanplaats is verplicht aan te kopen aan te kopen aan de prijs van 26.000 euro excl. registratierechten. Er is een ruime berging (25 m²) in de kelder.
Wil je deze unieke loft bezoeken? Contacteer Adélaïde op het nummer +32 478 25 18 11 of stuur een mail naar adela

Neem contact op