Loft te koop

699000€

2 slaapkamers 263 vierkante meters

Immoweb code : 11401062
Immoweb code : 11401062

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
263 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

- 1906 - Ruime loft in voormalige koekjesfbariek Victoria

Ruime loft met veel lichtinval op de tweede verdieping van de voormalige koekjesfabriek Victoria.

De koekjesfabriek Victoria, een iconisch gebouw met een rijke industriële geschiedenis dat teruggaat tot 1896, is in 2003 zorgvuldig getransformeerd tot een residentieel complex van luxe lofts. De bakstenen gevel met elementen in witte baksteen en hardsteen geeft toegang tot de binnenplaats. De loft bevindt zich op de tweede verdieping achteraan in het complex.

We betreden de loft langs een uitgestrekte inkomhal met langs de linkerzijde een toilet, berging en eerste slaapkamer met doucheruimte (+ berghok). Vanuit de inkomhal komen we in het centrale gedeelte van de loft dat momenteel dienst doet als bureel. Deze ruimte kan perfect nog worden opgesplitst in een afzonderlijke 3de slaapkamer, met behoudt van de bureelruimte. Links achteraan bevindt zich de master bedroom met ensuite badkamer, voorzien van inloopdouche en een zeer ruim bad.

Vanuit de bureelruimte komen we in de open keuken, afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en alle toestellen die je nodig hebt. De open leefkeuken geeft toegang tot de leefruimte van maar liefst 75m2. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de beide terrassen met zicht op de binnenruimte en de skyline van Brussel.

In het gebouw is er een gemeenschappelijke fitnessruimte- en binnenzwembad ter beschikking van de bewoners. Er zijn verschillende aangelegde binnentuinen en er is een conciërge aanwezig in het gebouw. Verder is er een grote kelder van

Neem contact op