Loft te koop

448000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 10979635
Immoweb code : 10979635

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Architecturale, stijlvolle loft met warme vibes en luxe

Rustig, residentieel en direct waar je moet zijn: zo woon je hier. Vlakbij het bruisende centrum, vlakbij openbaar vervoer en uitvalswegen.
Dit uniek gelijkvloers loftappartement heeft hoge plafonds, duurzame afwerking en dubbele terrassen / tuintjes en parking.
Het appartement kreeg in 2008 een extreme make-over van een gerenomeerd architect: knappe, zachte tadelakvloer die overal doorloopt, moderne, stalen deuren, Occhio verlichting met eindeloze mogelijkheden, stijlvolle tadelak badkamer van Mortex, en grote ruimtes... De strakke vibe wordt gecombineerd met warmte terwijl alle practicalities een broodnodige upgrade kregen naar de 21ste eeuw. Zachte kleuren voeren de boventoon en zorgen voor rust en eenheid.Deze loft kan dienen kantoor of als leefappartement.
Naast de strakke, afsluitbare, open keuken werd een supertoffe eethoek gecreëerd. Superhandig is ook de aparte berging met plaats voor wasmachine en droogkast, verstopt naast de keuken. Van de 2 slaapkamers werd er één gemaakt en er zijn grote dressingkasten. De luxueuse badkamer met heerlijke inloopdouche en apart toilet is een walhalla van rust.
Tot slot telt dit appartement niet één maar twee private tuinterrassen– wat een weelde! Kiezen hoeft niet, want je hebt altijd zon, altijd schaduw, altijd uitzicht en toch nooit inkijk.

Neem contact op