Loft te koop

590000€

3 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 11325133
Immoweb code : 11325133

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Mooie Loft te koop

Bent u op zoek naar een prachtige loft met snelle toegang tot de stad, snelwegen en andere voorzieningen? Zoek niet verder, want deze loft is perfect voor u! Met een woonoppervlakte van 247 vierkante meter en in uitstekende staat, bevindt het zich op de eerste verdieping en biedt het een ruime en comfortabele omgeving.

Bij het betreden van de loft wordt u verwelkomd door een elegante woonkamer met een mooie open haard, waardoor er een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Daarnaast heeft u toegang tot een mezzanine, die extra ruimte biedt om te ontspannen of een thuiskantoor in te richten.

De loft heeft drie slaapkamers, wat voldoende ruimte biedt voor een gezin of het creëren van veelzijdige ruimtes naar uw wensen. De badkamer is uitgerust met een bad en douche, voor comfort en gemak.

Het hoogtepunt van deze loft is zonder twijfel het dakterras, dat adembenemend uitzicht en de hele dag zonneschijn biedt. Het is de perfecte plek om te ontspannen, buitenbarbecues te organiseren of gewoon te genieten van het omliggende landschap.

Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen:
Pascal Emontspool
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0498/17.45.44

Neem gerust contact op voor eventuele verdere vragen of om een bezichtiging te plannen.

Neem contact op