Loft te koop

1495000€

2 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 11248758
Immoweb code : 11248758

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Schitterend loftappartement van ca. 242 m² in "Het Kanaal"

Dit bijzondere loft appartement is gelegen in het exclusieve woonconcept "Het Kanaal". De woning omvat een ruime, open leefruimte met veel karakteristieke elementen. Zo is het plafond nog in authentieke staat, dit in combinatie met de zeer hoge plafonds geeft een unieke atmosfeer. De bewoonbare oppervlakte bedraagt ca. 242 m², het terras omvat ca 24 m².
Deze woning werd zeer smaakvol en met oog voor detail afgewerkt. Bij de renovatie in 2015 werden duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt. Het appartement biedt u alle hedendaags comfort en luxe in een stijlvol en karakteristieke setting.
In de ondergrondse parkeerkelder is er een garagebox voor twee wagens aanwezig welke veilige parkeergelegenheid biedt. Tevens beschikt het appartement over een afgesloten berging als opslagruimte. Zowel garages als berging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.
Het Kanaal: Een unieke woonbeleving welke werd gecreëerd door Axel Vervoordt in de voormalige brouwerij en mouterij aan het kanaal bij Wijnegem. De oorspronkelijke gebouwen van de 19e eeuw werden volledig opnieuw tot leven gebracht in een bijzondere mix van wonen, werken en leven. Grenzend aan groene omgeving en zicht over het kanaal met passerende vrachtschepen creëert het wonen op deze locatie een unieke sfeer tussen rust en beweging. De site biedt een gevarieerd kunstpatrimonium welke middels doorlopende exposities te bezoeken zijn. Ontdek ook meer over dit bijzondere project op de website van Het Kanaal.

Neem contact op