Magazijn te huur

5323€ per maand

2129 vierkante meters

Immoweb code : 11304298
Immoweb code : 11304298

Overzicht

2129 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Logistiek magazijn op toplocatie in Brugge te huur

Langs de Pathoekeweg bevindt zich een indrukwekkende logistieke hal van 2.877 m² die te huur wordt aangeboden. Deze ruimte biedt flexibiliteit, want het kan worden opgesplitst in twee afzonderlijke secties: een hal van 748 m² en een tweede van 2.129 m². De hoogte van 12 meter zorgt voor een ruime verticale opslagcapaciteit, terwijl een kleine mezzanine van 50 m² extra ruimte biedt voor kantoren of opslag.

De hal is volledig uitgerust met alle benodigde voorzieningen, waardoor het geschikt is voor diverse logistieke toepassingen. Met twee laad- en loskades wordt het laden en lossen van goederen efficiënt en gestroomlijnd. De ligging langs de Pathoekeweg biedt een uitstekende bereikbaarheid, wat van cruciaal belang is voor logistieke activiteiten. Dit maakt het pand ideaal voor last mile logistics, waarbij snelle en nauwkeurige leveringen essentieel zijn.

Of het nu gaat om distributie, opslag of andere logistieke behoeften, deze hal biedt een veelzijdige en strategische locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en goed bereikbare ruimte.

Neem contact op