Magazijn te koop

* 377200€

216 vierkante meters

Immoweb code : 11323137
Immoweb code : 11323137
*exclusief belastingen

Overzicht

216 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Unieke KMO-Units Te Koop In Bornem Op Maat Van Uw Vereisten

Dit nieuw kmo project omvat 16 moderne KMO-units, ontworpen om aan de diverse behoeften van ondernemers te voldoen. Met ruimtes variërend van 180 tot 288 vierkante meter, bieden wij de ideale werkruimte voor zowel startende bedrijven als gevestigde ondernemingen.
De ontwikkeling is gelegen op een strategische locatie tussen Antwerpen, Brussel en Gent. Met de nabijheid tot belangrijke verkeersaders zoals de A12 en de E17 vi de N16 zijn zowel lokale als internationale verbindingen moeiteloos bereikbaar.

De units voldoen aan de strengste EPB-regelgeving, waardoor u niet alleen geniet van een moderne werkruimte, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met een focus op energie-efficiëntie en milieuvriendelijke praktijken, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf in een omgeving opereert die niet alleen kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Of u nu behoefte heeft aan een ruimte voor productie, opslag, distributie of kantoor, onze KMO-units bieden flexibiliteit en maatwerk om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. De gevels kunnen op maat uitgetekend worden indien u nood heeft aan meer beglazing.

Beschikbaarheid: bij oplevering, gepland in Q2 2025.

Neem contact op