Magazijn te koop

1895000€

1869 vierkante meters

Immoweb code : 11358499
Immoweb code : 11358499

Overzicht

1869 vierkante meters bewoonbare ruimte
2513 vierkante meters grond
754,00 € m²

Omschrijving

Magazijn met burelen en toonzaal te koop in Eke (Nazareth)

Op zoek naar een magazijn met burelen en toonzaal van meer dan 1800m2 in totaal op toplocatie? Zoek niet langer en ontdek meer over dit industriële gebouw.

Unieke locatie voor uw bedrijf in Eke (Nazareth)
Dit magazijn met burelen en toonzaal geniet een uitstekende bereikbaarheid vanaf de E17, waardoor het een ideale locatie is voor uw bedrijf pal in het industrieterrein in Eke - Nazareth. Met slechts 13 km tot Gent, en gunstige afstanden tot grote steden zoals Antwerpen, Brugge, Brussel en Kortrijk, biedt het een strategische uitvalsbasis voor uw activiteiten. Bovendien ligt het op slechts 3 km van station De Pinte, met een bushalte op wandelafstand, en met nabijgelegen toegang tot belangrijke snelwegen zoals de E17 en E40.

Kenmerken van het bedrijfspand
De benedenverdieping verwelkomt u met een stijlvolle inkomhal met toonbank en bureau in massieve parket en natuursteen, compleet met moderne voorzieningen zoals elektrische schuifdeuren, vloerverwarming en ingebouwde spots en warmtegordijn. De toonzaal, burelen, sanitaire blok, refter en magazijnen (opgesplitst in 1 grote magazijnruimte en 2 kleinere) zijn slim ontworpen voor efficiëntie en comfort, terwijl de aangelegde oprit en parking zorgen voor gemakkelijke toegang en voldoende parkeergelegenheid. Op de eerste verdieping ontdek je een prachtige toonzaal, burelen en een volledig uitgeruste keuken, allemaal afgewerkt met hoogwaardige materialen en doordachte details.

Voorzieningen


20 zon...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op