Magazijn te koop

825000€

545 vierkante meters

Immoweb code : 11332617
Immoweb code : 11332617

Overzicht

545 vierkante meters bewoonbare ruimte
965 vierkante meters grond

Omschrijving

Magazijn te koop Herent

Dit nieuwbouw magazijn in Herent biedt alles wat je nodig hebt voor een soepele en efficiënte bedrijfsvoering.

Het bedrijfsgebouw is gelegen in de Halleboomstraat 1 bus 5 in Herent. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen en transportroutes, biedt dit magazijn de ideale locatie voor jouw opslag- of werkbehoeften. Het verkeert in perfecte staat, met een solide betonnen vloer en zorgvuldig onderhouden interieur. Hierdoor is het geschikt voor elke activiteit.

Met een royaal oppervlak van 360m², een mezzanine van 185m² en 30m² kantoorruimte is er voor iedereen en elke situatie voldoende beweegruimte. Terwijl de twee sectionale poorten zorgen voor een vlotte doorstroming van goederen.

Met een goederenlift is het transport van goederen naar het 1ste verdiep eenvoudig en moeiteloos. Dubbele beglazing en verwarming op CV zorgen voor een aangename werkomgeving, terwijl voldoende parkeergelegenheid buiten het magazijn beschikbaar is voor jou en jouw team.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met vastgoedadviseur Esmee op via 0468/367 951 om een bezichtiging in te plannen. Ontdek hoe dit magazijn kan bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Maak van dit magazijn jouw nieuwe thuisbasis en laat je zaak verder groeien.

Neem contact op