Manoir te huur

8500€ per maand

9 slaapkamers 1180 vierkante meters

Immoweb code : 11376267
Immoweb code : 11376267

Overzicht

9 slaapkamers
8 badkamers
1180 vierkante meters bewoonbare ruimte
5700 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

Prachtig landhuis - Kraainem

Deze prachtige villa met karakter, gebouwd op een perceel van ±57 are, biedt een totale oppervlakte van ongeveer ±1180 m², inclusief een onafhankelijk appartement van ongeveer ±140 m², en werd volledig en smaakvol gerenoveerd in 2022. Deze unieke woning is verdeeld over verschillende niveaus en biedt een scala aan luxe, functionele leefruimtes.
Op de begane grond word je begroet door een majestueuze hal, compleet met garderobe en gastentoilet. De eetkamer en ruime recepties, compleet met open haard en mezzanine, bieden een elegante omgeving om je gasten te ontvangen. De lichte, ruime keuken heeft een ontbijthoek en wordt aangevuld door een bijkeuken en een bijkeuken. Een gastenslaapkamer met doucheruimte en toilet, en een lichte bungalow/orangerie die uitkomt op het terras en de tuin, maken dit niveau compleet.
Op de eerste verdieping heeft de ouderslaapkamer een aangrenzende badkamer/douche en kleedkamer. Er zijn ook vijf andere slaapkamers, waarvan vier met aangrenzende doucheruimtes en toiletten, evenals een apart toilet. De grote geïsoleerde zolder biedt extra opslagruimte. Een onafhankelijke flat, bestaande uit twee slaapkamers, een woon/eetkamer, een keuken, twee doucheruimtes en een apart toilet, biedt extra flexibiliteit voor gasten of inwonend personeel.
Een grote garage voor drie auto's, stookruimte, bijkeuken, uitgebreide kelder en wijnkelder in de kelder maken deze villa compleet.

Neem contact op