Manoir te koop

3 slaapkamers 374 vierkante meters

Immoweb code : 10730038
Immoweb code : 10730038

Overzicht

3 slaapkamers
374 vierkante meters bewoonbare ruimte
2240 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant landhuis met wellness op 22 are

Dit charmant landhuis is gelegen in een landelijke omgeving in de driehoek Affligem, Aalst Denderleeuw. De aansluiting met de E40 (Affligem) is in de nabijheid, net zoals trouwens ook het treinstation van Denderleeuw.
Het landhuis staat ingeplant op een langgerekt perceel van ca 22 are en werd recent op meesterlijke wijze gerenoveerd met behoud van de landelijke hoevestijl. Deze landelijke sfeerbeleving waarbij de gezelligheid van het wonen centraal staat, werd doorgetrokken op vlak van materiaalgebruik, afwerking en interieurdecoratie. Modern comfort werd tevens stijlvol geïntegreerd in de charmante hoevebeleving. Kwaliteitsmaterialen en authentieke stijlelementen werden gebruikt (massief parket, natuursteen, graniet, oude deuren, vloertegels, etc…).
De eigendom is toegankelijk via een uitnodigend poortgebouw dat meteen verbinding geeft met een ontvangstruimte alsook een gezellige binnenkoer met terrassen. Verder is er een grote open keuken alsook tal van vrije leefruimtes. De eerste verdieping omvat een nachthal, 3 slaapkamers een dubbele badkamer met douche. Tevens is er toegang tot een inrichtbare zolderruimte +/-67m² en een bureau.
De gebouwen werden opgetrokken rond de gezellige patio waar het aangenaam vertoeven is.
Dit gebouw wordt momenteel uitgebaat en ingericht als een professioneel beauty- en wellness salon. Het ontspanningsgedeelte omvat niet enkel een verwarmd zwembad, maar eveneens een hammam, sauna, jacuzzi, douche- en kleedruimtes onde

Neem contact op