Manoir te koop

1295000€

4 slaapkamers 597 vierkante meters

Immoweb code : 11305945
Immoweb code : 11305945

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
597 vierkante meters bewoonbare ruimte
3257 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Authentiek handelspand met woonst aan het water

Dit uniek gelegen pand omvat een diversiteit aan functies, waaronder een restaurant, een winkel, twee aparte B&B-kamers, en een privéwoning.

Op het gelijkvloers bevindt zich allereerst een ruim restaurant. Deze commerciële ruimte omvat een gezellige eetruimte met aangrenzende keuken, evenals een sfeervolle banketruimte met gashaard. Het restaurant is tevens voorzien van essentiële opslag- en sanitaire ruimtes, evenals een ruime droge kelder. Buiten biedt een royaal terras en een zuidwestelijk georiënteerde tuin een idyllische setting, waar men zich als het ware in Frankrijk waant.

Daarnaast herbergt het gelijkvloers twee mogelijke B&B-eenheden, elk met een eigen leefruimte, slaapvertrek, badkamer en toilet. Een aparte winkelruimte en koelcel zijn ook bereikbaar vanaf het terras. Op het tussenverdiep bevindt zich een berging met wasmachine- en droogkastaansluiting, een gastentoilet en een aparte douche.

Een authentieke trap leidt naar de privéwoning op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite badkamer (voorzien van bad, douche en lavabo), een tweede badkamer (met douche en lavabo) en een gastentoilet.

Op de tweede verdieping vinden we de aangename leefruimte en de ruime, open en volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er een extra opslagruimte naast de leefruimte.

Het restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid voor 15 voertuigen, en op een apart terrein op het perceel zijn 36 zonnepa...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op