Manoir te koop

8 slaapkamers 750 vierkante meters

Immoweb code : 9667973
Immoweb code : 9667973

Overzicht

8 slaapkamers
5 badkamers
750 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Parkdomein met 3 woningen op 7 ha in Pajottenland

Dit exclusieve landgoed kent een idyllische ligging in een uithoek van het Pajottenland. De aansluiting met de A8 is echter maar 5 minuten verwijderd zodat Halle en Brussel vlot bereikbaar zijn.
De eigendom wordt aangeboden met bijna 7ha landerijen, omvattende een parkachtige tuin met siervijvers, bossen alsook enkele weides. Aanpalende akkers die deels verhuurd zijn kunnen eventueel optioneel bijgekocht worden ten belope van 12ha in totaal.
Drie landhuizen liggen verspreid op het landgoed en worden momenteel deels verhuurd als “vakantiewoning”. De eigendom is enkel bereikbaar via een doodlopend wegje en kent een extreem landelijke ligging middenin het groen. Het heuvelachtige en wildrijke domein is tevens heel divers op vlak van flora. De prachtige siervijvers, bossen en wandelwegen nodigen uit tot rust en relaxatie. De streek leent zich bovendien tot urenlang fietsen en wandelen op de grens van de Vlaamse Ardennen met het Pajottenland.
Eén landgebouw werd ingericht als een gezellig en comfortabele vakantiewoning die verhuurd wordt als zakelijke of toeristische verblijfplaats. De andere gebouwen worden momenteel privé bewoond door de eigenaars. Alle verblijven zijn voorzien van een knusse woonkamer, compleet ingerichte keuken, badkamer en verschillende slaapkamers, alles ingericht in landelijke stijl. De totale bewoonbare oppervlakte van de hoofdgebouwen bedraagt zo’n 750m².
Er werd recent een gemetste stal/werkplaats van ca 1200m² (afmetingen 12m x 52m

Neem contact op