Herenhuis te koop

449000€

4 slaapkamers 355 vierkante meters

Immoweb code : 11404160
Immoweb code : 11404160

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
355 vierkante meters bewoonbare ruimte
2100 vierkante meters grond

Omschrijving

Elegante herenwoning op 2.100m²!

Ontdek deze elegante herenvilla gelegen op 2.100m² in het landelijke Pottes, grenzend aan de taalgrens. Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 355 m², is deze eigendom uitermate geschikt voor o.a. een zelfstandige activiteit of een vrij beroep. Prachtige authentieke elementen in perfecte staat van onderhoud worden hier gecombineerd met enorm potentieel... Stap binnen en laat je verrassen! Je komt binnen via de inkomhal met apart gastentoilet. Loop door naar de lichtrijke leefruimte en de keuken met zicht op de tuin, met aansluitend een technische berging. Daarnaast vind je nog een eetplaats, een bureauruimte en een badkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een vaste trap naar de ruime zolderverdieping, die de mogelijkheid biedt om extra slaapkamers in te richten.
De eigendom is door de jaren heen perfect onderhouden en is overal voorzien van dubbele beglazing, een conforme elektrische installatie en een recente verwarmingsinstallatie op stookolie (condensatieketel van Viessmann) . EPC = 388 kWh/(m².jaar) - renovatieverplichting niet van toepassing. Daarnaast beschikt deze prachtige eigendom over een ruime, volledig ommuurde tuin met landelijke vergezichten, twee ruime garages (voor 3 wagens in totaal) en extra bergingen.

7 keer WAUW!

Klassevolle uitstraling
Perfect onderhouden
Tal van mogelijkheden
Grote woonoppervlakten
Overal dubbel glas
Conforme elektrische installatie
Volledig ommuurd...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op