Manoir te koop

2 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 10253696
Immoweb code : 10253696

Overzicht

2 slaapkamers
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
2736 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant landhuis op 27 are

Dit charmant landhuis ligt in een residentiële woonwijk net buiten de dorpskern van Denderwindeke. De woning is gelegen in de directe nabijheid van winkels, openbaar vervoer en school. Anderzijds kent deze woning toch een rustige, landelijke ligging op een groot perceel van 27are 36ca.
De aansluiting met de Ninoofsesteenweg N8, richting Brussel, is in de directe omgeving, net zoals Halle en Edingen eveneens vlot bereikbaar zijn.
De landelijke sfeer en de gezelligheid van het wonen is alom aanwezig. Vanuit de leefkamers en keuken heeft men een prachtig zicht op de tuin.
Het gelijkvloers omvat een uitnodigende inkomhal met gastentoilet, vestiaire, apart bureau, ruime lichtrijke gezellige living, landelijke keuken met alle comforten directe toegang tot het terras, berging, wasruimte en een gezellige veranda.
Op de verdieping hebben we de nachthal, 2 slaapkamers, een douchekamer en twee bergingszolders. Tevens werd een luxueuze sauna geïnstalleerd.
De oprijlaan, uitgelegd in kasseien, biedt voldoende parkeermogelijkheid. Tevens is er een inpandige garage en een aparte afgesloten tuinberging.
Dit landhuis werd perfect onderhouden en is meteen instapklaar.
Het aanbod bevat niet enkel de woning maar tevens een naastgelegen bouwgrond van 11a 53ca voor open bebouwing (straatbreedte 15m/diepte 74m). Eventueel kan de woning zonder extra bouwgrond aangekocht worden aan een verminderde prijs.
Deze charmante woning kan een mooie opportuniteit zijn voor men

Neem contact op