Manoir te koop

1185000€

4 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 11316333
Immoweb code : 11316333

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
157 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige herenwoning in het Prinsenhof

Deze prestigieuze herenwoning, gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Gent, werd recent gerenoveerd met behoud van authentieke elementen zoals oude vloeren, sierschouwen, moulures,.. en met de nodige aandacht voor de energiezuinigheid van de woonst. Zo werden alle ramen voorzien van hoogrendementsglas, beschikt het gelijkvloers over vloerverwarming en is er bewust gekozen om de woning te verwarmen via een warmtepomp (koeling en verwarming).

Achter de authentieke gevel schuilt een ruime, lichtrijke en instapklare woning die de ideale combinatie biedt tussen een modern wooncomfort en een authentieke sfeer.

Via de inkomhal, die voorzien werd van een moderne tegelvloer, betreedt u de lichtrijke en sfeervolle eetruimte met hedendaagse parketvloer en prachtige sierschouw. Typerend aan deze ruimte zijn de hoge plafonds en grote raampartijen die zorgen voor heel wat lichtinval en een uniek spacieus gevoel. Aansluitend aan deze knusse ruimte treft u de smaakvolle, kwalitatief afgewerkte keuken. Deze beschikt over een groot kookeiland dat naast heel wat kastruimte, ook beschikt over een wijnfrigo. De keuken beschikt over alle nodige, kwalitatieve (Siemens) toestellen zoals een ingebouwde frigo en diepvries, vaatwasser, kookplaat, oven en microgolf.
Aansluitend treft u de lichtrijke en sfeervolle leefruimte die uitgeeft op het zonovergoten terras en de leuke stadstuin.

Via de originele trap komt u uit op het eerste verdiep. Hier treft u de m...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op