Manoir te koop

4 slaapkamers 458 vierkante meters

Immoweb code : 10275535
Immoweb code : 10275535

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
458 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Luxueus landhuis in parkdomein van 3.5ha

Dit exclusieve landhuis wordt aangeboden samen met 3,5ha landerijen, omvattende een parkachtige tuin met zwem- en siervijvers, bos, alsook 2 paardenweides en stallingen.
Het domein is gelegen in een uithoek van het Pajottenland. De aansluiting met de A8 is echter maar 5 minuten verwijderd zodat Halle, Edingen en Brussel vlot bereikbaar zijn.
Het landgoed is de allerlaatste woning van een doodlopend wegje, en is gelegen in natuurgebied. De ligging is dan ook idyllisch en extreem landelijk middenin het groen. Het wildrijke domein is heel divers op vlak van flora. De beide siervijvers, zwemvijver, zithoeken, wandelwegen en bossen nodigen uit tot ontspanning en relaxatie. Twee paardenweides (samen ca 1.5ha) met stallingen bevinden zichmeteen naast de woning.
De streek leent zich bovendien tot urenlang fietsen en wandelen op de grens van de Vlaamse Ardennen met het Pajottenland.
De woning is bereikbaar via een statige oprijlaan uitgelegd in kasseien.
Vanuit alle leefruimtes heeft men een direct zicht op de omringende tuin en aanpalend bos-en groengebied. De privacy van het domein is absoluut.
Het landhuis, met bouwjaar 1987, heeft beneden een gezellig salon , 2 keukens, een slaapkamer, bureau, aparte eethoek en hobbykamer, en boven drie slaapkamers, extra living, badkamer en stijlvolle hobbykamer. Tevens is er een garage voor 2 wagens, een stalgebouw en een reusachtige volière. De totale bewoonbare oppervlakte van het hoofdgebouw bedraagt zo’n 480m².

Neem contact op