Manoir te koop

1350000€

4 slaapkamers 543 vierkante meters

Immoweb code : 11305944
Immoweb code : 11305944

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
543 vierkante meters bewoonbare ruimte
690 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/05/2024

Omschrijving

High-end herenwoning met prachtige tuin

In deze klassevolle herenwoning wordt u onthaald in een ruime, lichtrijke inkomhal met authentieke marmeren vloer. Via deze inkomhal bereikt u aan de linkerzijde de eetkamer, de leefruimte, de bureaukamer en aan de rechterzijde de keuken, de vestiaire en het gastentoilet.
De eetkamer en de leefruimte beschikken elk over een gashaard met marmeren schoorsteen en een eiken parketvloer. Verder straalt de bureaukamer pure authenticiteit uit door de aanwezigheid van de wandbibliotheek in notelaar.
De ruime keuken is volledig uitgerust met kwalitatieve Miele apparaten zoals een inductie kookplaat, hoge drukstoomoven, warmhoud-lade. Via de erker in de keuken bereikt u bovendien de mooi aangelegde tuin.
Aansluitend aan de keuken vindt u de waskamer en de garage, waar er voldoende plaats is om twee wagens en fietsen te plaatsen. Ook deze ruimte is kwalitatief afgewerkt door o.m. een vloer van blauwe hardsteen en biedt bijkomend ook toegang tot de tuin.

Via de massief eiken trap komt u op de eerste verdieping terecht. Deze verdieping telt drie spacieuze slaapkamers met eiken parketvloer. De master bedroom heeft enerzijds een ensuite badkamer met bad, inloopdouche, toilet en twee wastafels en anderzijds aansluitend een ruime dressing. Daarnaast is er tevens een strijkkamer en technische ruimte aanwezig op deze verdieping.
Vervolgens bereikt u via een vaste trap de zolderruimte van de woning. Deze ruimte is volledig afgewerkt en kan hierdoor perfect dienen a...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op