Manoir te koop

2050000€

6 slaapkamers 680 vierkante meters

Immoweb code : 11403103
Immoweb code : 11403103

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
680 vierkante meters bewoonbare ruimte
13228 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Domein met landhuis en conciërgewoning op 1.3 hectare

U kan het domein bekijken en de documenten downloaden op www.irres.be.
Bijkomende info en bezoeken via Gilles op [email protected] of bel 0470 046 650.

Dit bijzonder domein strekt zich uit over een weelderig perceel omringd door weidse natuur en grenzend aan de Hoge Kale beek. Komende van Koning Leopoldstraat komt u via de lange oprijlaan in een oase van groen en rust. Dit prachtige landgoed heeft een totale oppervlakte van 13.228 m². Het domein is gelegen op wandelafstand van het dorpscentrum en geniet van een vlotte verbinding naar Gent, de R4 en de E40.
Ondanks hun verschillende stijlen, staan de twee woonentiteiten in perfecte harmonie met elkaar. De architectuur van beide woningen complementeert elkaar, waarbij de klassieke charme van de villa en de moderne flair van de tweede woning elkaar versterken. De omliggende natuur zorgt voor een gemeenschappelijke factor die beide woningen samenbrengt. Prachtige flora en adembenemende vergezichten omringen het domein, waardoor een gevoel van rust en eenheid ontstaat. De gemeenschappelijke buitenruimte is ideaal voor familie-activiteiten, tuinfeesten of gewoon om te genieten van de serene omgeving.
Het landhuis, gebouwd in 1982, ademt een sfeer van klassieke elegantie. Deze is opgebouwd volgens de regels van de kunst en wordt gekenmerkt door het behoud van zijn originele elementen. Doorheen de jaren is dit landhuis met de grootste zorg onderhouden en verder vernieuwd (nieuwe ramen in 2015, nieuw dak en onderdak in 2019). Hier vin

Neem contact op