Manoir te koop

2990000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11310128
Immoweb code : 11310128

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
25780 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusief landhuis met paardenfaciliteit op ca. 2,6 ha in W

Gelegen in de idyllische omgeving van Wuustwezel biedt dit schitterend landhuis met geavanceerde paardenfaciliteiten een unieke combinatie van luxe en landelijk leven.
Vlot bereikbaar via de E19 en nabij de Nederlandse grens is dit eigendom een parel voor de paardensportliefhebber en natuurliefhebber.

De paardenfaciliteiten omvatten 19 ruime boxen, inclusief 13 binnen- en 6 buitenstallen, waarvan 4 luxueus afgewerkte stallen direct aansluitend aan de woning.

Elke ruimte is optimaal benut met ingebouwde opbergkasten, een aparte ruime zadelkamer en sanitaire voorzieningen, waardoor de verzorging van uw paarden een ware beleving wordt.

Het domein is uitgerust voor de ultieme training en verzorging van uw paarden, met faciliteiten zoals een stapmolen, eb en vloed binnenpiste, buitenpiste (beide 60 x 20 m), meerdere zadelkamers, wasplaatsen en zeer uitgebreide opbergruimtes.

De weilanden en paddocks zijn voorzien van een houten afsluiting en van automatische drinksystemen. Bovendien bestaat de optie tot aankoop van ca. 6 ha aangrenzend weiland, (gedeeltelijk afgerasterd en voorzien van automatische drinkbakken)

Een apart stalgebouw biedt 3 boxen, waarvan een merrieveulenstal alsook een zadelkamer en een comfortabele studio met kitchenette, zitruimte, slaapgelegenheid op vide en toilet en douche.

Het landhuis straalt luxe en warmte uit. Een riante woonkamer met een opvallende open haard biedt zeer veel leefruimte. De keuken met adembenemend zicht op de zuidgerichte tuin met

Neem contact op