Manoir te koop

995000€

5 slaapkamers 445 vierkante meters

Immoweb code : 11143113
Immoweb code : 11143113

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
445 vierkante meters bewoonbare ruimte
8376 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Schitterend gelegen landhuis met 5 slpks

Zou u graag leven midden in de seizoenen, 4 jaargetijden zien komen en gaan doorheen alle ramen van uw landhuis?
Zou u dit bovendien graag gecombineerd zien met een uitermate rustige doch centrale ligging ?
Dan is dit het ideale huis voor u: het alfabet schiet tekort om de schitterende ligging van het eigendom te omschrijven.
Gelegen op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Lubbeek, ligt deze villa op een prachtig perceel van maar liefst 8376 m² met unieke gevrijwaarde vergezichten... het leent zich tot een permanent vakantiegevoel in eigen land. Onthaasten en genieten van de natuur staan hier immers centraal.
Deze karaktervolle villa met een zeer grote bewoonbare oppervlakte van 445 m² omvat op het gelijkvloers een inkom gastentoilet, een riante living van 65 m², een keuken, een bijkeuken en de masterbedroom met en suite de badkamer. Op de eerste verdieping bevinden er zich 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer.
Verder zijn er verschillende functionele zolders aanwezig. Tevens is dit landhuis volledig onderkelderd en voorzien van een ruime inpandige garage van 60 m². Bovendien beschikt deze villa nog over een aparte conciërgewoning met 2 slpks.
Mits een aantal verfraaiingswerken uit te voeren kan dit landhuis eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis!
Kortom, een uniek gelegen landhuis en een absolute aanrader voor wie zoekt naar ruimte, licht en groen, met verschillende steden in de zeer nabije omgeving. Een absolute aa

Neem contact op