Manoir te koop

769000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11354311
Immoweb code : 11354311

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
152 vierkante meters grond

Omschrijving

uniek en energetisch gerenoveerde herenwoning

Deze prachtig gerenoveerde herenwoning, gelegen aan de stadsrand van Mechelen, verwelkomt je in een wereld van stijl en verfijning. De woning is liefdevol gerenoveerd met het behoud van authenticiteit en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk detail getuigt van een doordachte benadering om het historische karakter te behouden, terwijl moderne voorzieningen naadloos zijn geïntegreerd. Je hebt de structuur van een nieuwbouwwoning met een indrukwekkend A EPC-label.

De woning beschikt over een sfeervolle stadstuin. Voor een adembenemend uitzicht hoef je alleen maar naar het dakterras te gaan, waar je getrakteerd wordt op een panoramisch uitzicht op de majestueuze Sint-Romboutstoren.De meerwaarde bevindt zich op de onderste verdieping waar je een ruime polyvalente ruimte hebt van ±65m² met tal van mogelijkheden; ideaal voor wie een zelfstandige activiteit van thuis wilt doen, verhuren als Air BNB, studio,... Hier is tevens een ingerichte badkamer alsook de voorziening voor een keuken. Mogelijke huuropbrengst ±€750,-.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een staanplaats in de Tinelsite bij aan te kopen.

Je bent op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Mechelen. Hier heb je verschillende winkels, restaurants en cafeetjes waar je in de zomer heerlijk op de verschillende terrasjes kan genieten van een drankje of hapje. Tevens ben je op slechts enkele minuten van de oprit van de autostrade (E19).

Neem contact op