Manoir te koop

172000€

2 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11402912
Immoweb code : 11402912

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

RUIM BURGERHUIS MET MOOIE RUIMTES EN ZONNIG TUINTJE

LOCATIE 
Dit te renoveren burgerhuis is gelegen in Centrum Tienen net buiten de ring. De woning is dus strategisch goed gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen, ideaal voor een vlotte verbinding naar Leuven, Brussel en Hasselt.

STAAT
Het pand werd reeds voorzien van nieuwe pvc ramen met dubbel glas.
Opvallend zijn de hoge plafonds en authentieke tegelvloer in de inkomhal. Deze rijwoning kan een stevige opknapbeurt gebruiken.

INDELING
Op de gelijkvloers is er de statige inkomhal met authentieke details die meteen de toon zetten voor de rest van de woning. Aansluitend bevindt zich hier de badkamer, woonkamer met keuken en terras met tuintje.Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers met hoge plafonds en veel natuurlijk licht. Bovenaan de woning is er de grote zolderruimte met enorm veel potentieel. Deze ruimte kan worden omgetoverd tot extra slaapkamer, een hobbyruimte of een stijlvolle loft.


Dit pand biedt een uitstekende basis voor wie graag een huis wil renoveren naar eigen smaak en stijl. De indeling zorgt voor een praktische leefruimte met veel mogelijkheden voor uitbreiding en modernisering.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem met ons contact op!

 

Neem contact op