Manoir te koop

2 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 9667972
Immoweb code : 9667972

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
20990 vierkante meters grond

Omschrijving

Landhuis op 2ha - extreem landelijke ligging

Dit stijlvolle landhuis bevindt zich in een schitterende uithoek van “Pays des Collines” tussen Lessen en Vloesberg, net aan de Vlaamse rand. Het landhuis is de enige woning die zich bevindt op het einde van een doodlopend wegje (600m) en is gelegen in een idyllisch decor. De woning wordt omgeven door omliggende weides, akkers en bossen. Er zijn geen buren in de directe nabijheid. De ligging is dan ook adembenemend landelijk.
Anderzijds is de aansluiting met de A8 in de nabijheid zodat Halle, Brussel en Rijsel vlot bereikbaar zijn.
Het domein omvat 3 gebouwen (hoofdgebouw, schuur en bijgebouw) en wordt aangeboden met een perceel van 2ha 20are. De mogelijkheid bestaat om extra weilanden bij te kopen (totaal ca 6ha).
Dit landhuis werd heel recent volledig heropgebouwd met gebruik van kwaliteitsmaterialen. De woning omvat alle moderne comfort. Bij de renovatie werd de nodige aandacht besteed aan het behoud van het authentieke karakter. De landelijke charme van weleer wordt gecombineerd met de luxe van vandaag. De gezelligheid van het wonen is alom tegenwoordig. Dit is een absoluut meesterwerk op vlak van woningrenovatie.
Het landhuis zelf heeft een grote open living, 2 ruime slaapkamers, bureau, badkamer, een dubbele garage alsook een volledig ingerichte keuken. Twee grote extra ruimtes kunnen nog verder afgewerkt te worden tot volwaardige slaap- of leefkamers. Vanuit de gezellige en lichtrijke living, alsook vanuit de aanpalende leefkeuken heeft men di

Neem contact op