Manoir te koop

399000€

3 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11334896
Immoweb code : 11334896

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
1074 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante open bebouwing in Westerlo - de parel der Kempen

Charmante open bebouwing in Westerlo - de parel der Kempen

Ontdek dit sfeervolle huis, gebouwd in 1976, gelegen op een royaal perceel van 1074 m² in de groene en rustige omgeving van Westerlo, ook bekend als de parel der Kempen. Met een bewoonbare oppervlakte van 199 m² biedt deze woning een zee van ruimte om uw droomhuis te creëren. 

Het gelijkvloers verwelkomt u met een praktisch bureau/slaapkamer, apart toilet, en een warme leefruimte voorzien van een schouw, die na plaatsing van een houtkachel zorgt voor sfeer en warmte tijdens de koudere dagen. De benedenverdieping bevat ook een badkamer met douche en toilet, twee comfortabele slaapkamers en een functionele wasplaats. De keuken is klaar om omgetoverd te worden tot een culinair paradijs, en de dubbele garage biedt voldoende ruimte om uw auto's comfortabel binnen te parkeren.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime zolder met valtrap, die mogelijkheden biedt voor uitbreiding of kan gebruikt worden als extra opslagruimte. De volledig omheinde tuin staat garant voor privacy en veiligheid, en is de perfecte speelplaats voor kinderen of een rustgevende oase voor uzelf.

Deze woning is bijzonder geschikt voor zij die rust en ruimte zoeken, maar ook de creativiteit hebben om een eigen thuis te scheppen. Voel de potentie en laat u inspireren door de charme van dit pand en zijn omgeving.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.

Neem contact op