Manoir te koop

299000€

3 slaapkamers 308 vierkante meters

Immoweb code : 11168327
Immoweb code : 11168327

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
114 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime herenwoning met knappe authentieke elementen

Toestand:
Deze uiterst ruime herenwoning vinden we terug in het centrum van Willebroek. Vanaf het binnenkomen in de prachtige inkomhal merk je meteen de knappe elementen die verscholen zitten achter deze gevel. De woning straalt authenticiteit uit door de vele unieke materialen waaronder prachtige glaspartijen, knappe draaiende eiken trap,...
Met een goede 300m2 beschik je over veel ruimte en heeft dit unieke pand tal van mogelijkheden. Zo heb je op de gelijkvloers een bureauruimte die ideaal is voor een vrij beroep of zelfstandige activiteit. Tevens heb je een zeer ruime garage waar je de wagen kan in plaatsen. De woning beschikt over 2 buitenruimtes zijnde een koer op de gelijkvloers en een terras op de verdieping.Indeling:
Kelder: Volledige kelderruimte onder de woning - ingang naar buitenruimte 
Gelijkvloers: Inkomhal - bureau - garage 
Verdieping 1: Hal - woonkamer - eetkamer - keuken - terras 
Verdieping 2: Nachthal - 3 slaapkamers - badkamer

Ligging: 
Deze knappe herenwoning is zeer gunstig gelegen in het bruisende centrum van Willebroek. Op wandelafstand heb je verschillende lokale handelaars en winkels. Op slechts 1,3km ben je op de A12 richting Antwerpen of Brussel. Vlakbij zijn er bushaltes alsook het station van Willebroek is op fietsafstand gelegen. 

Neem contact op