Manoir te koop

1200000€

6 slaapkamers 856 vierkante meters

Immoweb code : 11343598
Immoweb code : 11343598

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
856 vierkante meters bewoonbare ruimte
18814 vierkante meters grond

Omschrijving

Majestueus landhuis met prachtig parkdomein

Op een zucht van Leuven en met de perfecte verbinding naar Brussel toe,
hebben wij het genoegen dit uniek landhuis met uniek park van maar liefst 1,8 hectare te koop aan te bieden.
In deze omgeving, die thuiskomen en ontspanning uitademt, treft u een ware vastgoedparel aan:
dit majestueus landhuis werd met hoogwaardige materialen heropgebouwd in 1927 met respect voor de sfeer van deze historische woning, omgeving en zijn rijk verleden.
De grote bewoonbare oppervlakte van 856 m² is een niet te ontkennen pluspunt. Ingerichte keuken, prachtige living, riante eetkamer, 6 slpks, 3 badkamers, bureel,… én in alle kamers een optimale benutting van de ruimte, maken deze woning tot een prachtige woonst, waar verleden en heden elkaar ontmo absolute harmonie! Bovendien beschikt dit uniek eigendom op de eerste verdieping nog over een appartement met 1 slpk. Onder het prachtig authentiek dakgebinte bevindt zich nog een polyvalente ruimte van maar liefst 170 m².
De aanwezigheid van een exclusief parkdomein met zwemvijver en boomgaard maken van deze historische woning een unieke droomwoning!
Bovendien is dit landhuis uitermate geschikt is voor vrij beroepen….
Kortom, een multifunctioneel en exclusief eigendom en een absolute aanrader voor wie zoekt naar ruimte, groen en licht, met een stad in de zeer nabije omgeving.
Kortom, voor een once in a life time opportunity om een woondroom waar te maken, neem gerust contact met ons op om deze woonbeleving ter plaatse te erv

Neem contact op