Multifunctioneel bedrijfsgebouw te huur

750€ per maand

Immoweb code : 11345317
Immoweb code : 11345317

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand op toplocatie in Aalter-Centrum

Til uw bedrijf naar nieuwe hoogtes met onze uitstekende commerciële ruimtes gelegen in het hart van Aalter Centrum. Deze ruimtes, gevestigd in een prachtig pand, kunnen samen of apart gehuurd worden. Huurders genieten van het gemak van beschikbare parkeergelegenheid, buitenruimte en toegang tot een prachtig stadspark. Bovendien maakt het extra voordeel van EV laadstations op het terrein deze ruimtes perfect voor vooruitstrevende bedrijven.

#1 — Kantoorruimte —

Ervaar de charme van een privé-herenhuis met onze kantoorruimte die authentieke elementen en veel natuurlijk licht bevat. De indeling omvat een inkomhal, twee ruime kamers en een apart toilet. Een gedeelde kelder biedt voldoende opslagruimte, en het aangrenzende stadspark is perfect voor het organiseren van evenementen. Extra opties zijn onder andere parkeren en het gebruik van een reclamepaneel voor meer zichtbaarheid.

Huur: €750 excl. BTW

#2 — Praktijkruimte —

Onze praktijkruimte biedt een groot gebied met een kantoor, kitchenette en een wachtkamer met een aparte ingang. Elke kamer is badend in natuurlijk licht, waardoor een gastvrije omgeving ontstaat. Net als de kantoorruimte hebben huurders toegang tot de gedeelde kelder en het stadspark, met opties voor parkeren en reclame.

Huur: €900 excl. BTW

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf op een toplocatie te positioneren. Met het extra voordeel van elektrische voertuiglaadfaciliteiten zijn deze ruimtes ideaal voor bedrijven die duurzaamheid en gemak waarderen.

Neem contact op