Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

299000€

85 vierkante meters

Immoweb code : 11287920
Immoweb code : 11287920

Overzicht

1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
194 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand met woonst vlakbij Justitiepaleis

Aan het begin van de Brederodestraat, in een kleinschalig gebouw, vind je dit lichte gelijkvloers, momenteel volledig ingedeeld als appartement maar vergund als winkel + appartement.
Je stapt het appartement binnen in de leefruimte, waar het licht royaal binnenvalt door de grote, kamerbrede ramen aan de straatkant. Mét elektrische rolluiken, voor extra privacy. De verzorgde laminaatvloer beslaat de hele ruimte, de volle 38 m². Achter de leefruimte bevindt zich de enorme leefkeuken waar de veranda zorgt voor veel licht. De keuken beslaat zowat de hele rechtermuur, met een gasfornuis, een dampkap, anderhalve spoelbak, oven, vaatwasser en heel veel kastruimte. Je wasmachine en droogkast kan je ook nog kwijt tegen deze muur achteraan. Je hebt hier in de keuken ook plaats om nog een extra eethoek te creëren, met zicht op de tuin achteraan. Het grote schuifraam geeft uit op het betegelde stukje terras, met daarachter een groene lap van 75 m² in totaal. Een unicum zo middenin de stad en een heerlijke buitenplek-in-spe die je nog helemaal naar je hand kunt zetten.
Leuk detail: de grote, rustige slaapkamer achteraan kijkt ook uit op de tuin, met daarnaast een extra kamer die kan dienstdoen als dressing of bureau.
De badkamer ligt erachter, met dezelfde tegelvloer die hier ook doorloopt op de wanden. Je hebt hier een ruime inloopdouche, een toilet en een lavabo met meubel en spiegel.
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12459/

Neem contact op