Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

425000€

307 vierkante meters

Immoweb code : 10493384
Immoweb code : 10493384

Overzicht

1 badkamer
307 vierkante meters bewoonbare ruimte
149 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelszaak + duplex appartement op een unieke ligging te ce

Opbrengsteigendom (handelszaak + ruim duplex app.) gelegen in het hartje van centrum Dendermonde
Het gebouw heeft een totale bewoonbare vloeroppervlakte ca. 307m², en gelegen met prachtig zicht op de Oude Dender, nabij scholen, winkels en op 2 min. wandelen van de Grote Markt.
Op het gelijkvloers heeft men een handelszaak (ca. 120m²) excl. gemeenschappelijke inkom/delen. De inrichting is voorzien van een koeltoog, natuursteen werkblad, afwasruimte, apart keuken gedeelte en ruimte voor koel- en diepvriescellen.
Er is ook voldoende parkeermogelijkheden voorzien rond de zaak. Verder heeft men een tussenverdieping is een sanitaire ruimte (toilet/douche) voorzien voor het handelsgelijkvloers. Kelder aanwezig.
Het ruim duplex appartement (ca. 160m²) heeft als indeling een eetruimte, zithoek met inbouw haard, ingerichte keuken met toegang naar het terras (18m²), apart toilet, berging/vestiaire ruimte, bureel/kamer en een valse wand waar de wasmachine/droogkast en HR-ketel is.
Op de 2de verdieping heeft men 3 ruime slaapkamer, één voorzien met dressingruimte, badkamer met dubbel meubel, douche, ligbad en toilet.
Deze opbrensteigendom is volledig verhuurd en heeft een totale huuropbrengst van 2050 euro, ideaal investeringspand op een toplocatie! Geen gemeenschappelijke kosten, huurcontracten te respecteren.
Zoekt u een opbrengsteigendom in centrum Dendermonde, zoek niet verder! Bent u geïnteresseerd om deze eigendom te bezoeken?
Neem dan gerust conta

Neem contact op