Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

3100000€

2000 vierkante meters

Immoweb code : 11339101
Immoweb code : 11339101

Overzicht

2000 vierkante meters bewoonbare ruimte
4589 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Zeer goed gelegen handelspand met veel mogelijkeden

Voor meer informatie of een bezoek kan u terecht via [email protected] of op het nummer 0472/22.22.04


Ontdek de tal van mogelijkheden van dit uitstekende handelspand gelegen aan de Brusselsesteenweg 471 in Zemst. Met een indrukwekkend grondoppervlakte van ongeveer 4300m2 en een bewoonbare oppervlakte van zo'n 2000m2, biedt dit pand een zeldzame kans voor investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige locatie met enorm ontwikkelingspotentieel.

Momenteel ingericht als een welbekend restaurant, biedt dit pand een solide basis voor een breed scala aan commerciële ondernemingen. Of u nu droomt van het creëren van een bruisende horecagelegenheid, het ontwikkelen van luxueuze appartementen, of het vestigen van een bloeiend winkelcentrum, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De strategische ligging aan de Brusselsesteenweg zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, waardoor het pand een aantrekkelijke bestemming is voor potentiële klanten en investeerders. Met nabijgelegen voorzieningen, goede verbindingen met het openbaar vervoer en gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersaders, is deze locatie ideaal voor het aantrekken van een breed publiek.

Grijp deze unieke kans om een stempel te drukken op een van de meest veelbelovende commerciële locaties in Zemst. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit fantastische handelspand en ontdek hoe u uw visie kunt realiseren op deze uit

Neem contact op