Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

295000€

367 vierkante meters

Immoweb code : 11210909
Immoweb code : 11210909

Overzicht

367 vierkante meters bewoonbare ruimte
961 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime gezinswoning met commerciële mogelijkheden in Kwaadmec

Ruime gezinswoning met commerciële mogelijkheden in Kwaadmechelen

Welkom in deze veelzijdige woning, een plek waar wooncomfort en zakelijke potentie hand in hand gaan. Gebouwd in 1959, staat deze eigendom op een genereus perceel van 961 m² en biedt een bewoonbare oppervlakte van 367 m², waarvan 188m2 als handelsruimte aangewend wordt.

Het pand, gekenmerkt door een EPC label D, wacht op iemand met visie om zijn volledige potentieel te benutten. De gelijkvloerse verdieping onthult een uitnodigende inkomhal die leidt naar een gezellige woonkamer en een functionele keuken. De eerste verdieping biedt privacy en rust met twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van alle comfort.

Het bijgebouw, momenteel in gebruik alshandelsruimte, en de grote zolder bieden nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding of transformatie naar bijvoorbeeld een praktijkruimte, atelier of extra woonruimte.

Buiten vindt u een ruime parkeerplaats en een privé tuin die wacht op uw persoonlijke touch. Gelegen in Kwaadmechelen, profiteert dit pand van nabijheid tot alle nodige faciliteiten en vormt het de ideale balans tussen zakelijke en privé bestemming.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op